ristojkoivula

Toimittajille EI pidä säätää muista poikkeavaa ”valehtelijanturvaa”!

 

PÄINVASTOIN: toimittajaa koskee ALEMPI RIKOLLISEN VALEHTELUN RAJA kuin tavallista kansalaista, sillä TOIMITTAJA HYÖTYY VALEHTELUSTAAN ja aiheuttaa vaikeasti todennettavaa vahinkoa ainakin todennäköisemmin ja enemmän!

Valehtelu ja harhauttaminen pelkästään sellaisinaan eivät ole yksityiselle kansalaiselle rikoksia, sillä kansalsisilla ei ole ehdotonta todenpuhumisvelvoitetta.

Kuitenkin on joukko rikoksia kuten petos, väärän valan vannominen, väärän merkinnän aiheuttami-nen viranomaisrekisteriin, tieteellisen tai ammattitutkinnon väärentäminen, jossa valehtelu on aivan keskeinen osa rikosta. Tavallisen kansalaisen kaljapuheista ja juoruista nämä erottaa mitattavat hyödyt tekijälle ja vahingot muille.

Miten tässä kuviossa pitää nähdä hölynpölytoimittajan,vaikka täysin pöntön ”NATO-trollin” Jessikka Aron (linkissä ihan aiheellinen reaktio... ja samalla tietysti "todiste"...) tai YLEn (muotoaan muuttaneen) rotumurhapeilineurooni-PRISMA Studion toiminta? Minä vain kysyn?

Toimittajille erikoisvalehtelunsuojaa vaatineen julistuksen allekirjoittajat olivat niitä, jotka pakottavat heidät valehtelemaan.

Listalla trolli-Jessin ohella nimeltä mainitun Rebekka Härkösen uhkailu siitä,että hän otsikoi maahan- muuttajan auttaneen Turussa ISIS-puukottajan uhreja oman henkensä uhalla, lienee noiden oikeiden trollien itse masinoimaa, sikäli kuin on kovin tottakaan.
 

***

https://www.aamulehti.fi/uutiset/toimittajien-uhkailulle-loppu-200892824/

 

Toimittajien uhkailulle loppu

Journalisteihin kohdistuva uhkailu kohdistuu suomalaiseen demokratiaan. Toimittajan vainoaminen pitää säätää lakiin rangaistuksen koventamisperusteeksi, kirjoittaa Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho.

 

Hanne Aho

Työtään tekevän vainoamisen on oltava rangaistava teko. 

 

RK: VAINOAMISESTA ON JO LAKI!

VALEHTELEVA ”JESSI- JA ROTUMURHAPEILINEURONI -JOURNALISMI” EI OLE TYÖTÄ sanan juridisesti suojeltavassa eikä myöskään vaikkapa hämeen murteen moraalisessa (perinteisessä) merkityksessä VAAN RIKOSTA!

Edelleen tässä on kyseessä taas Kokoomuksen vuosikymmeniä jatkunut pommitus saada LIIKEYRITYKSILLE OIKEUS SÄÄTÄÄ JA TULKITA LAKEJA JA ASETUKSIA ja rangaista ja rahastaakin niiden rikkomisesta, MIKÄ ON SUOMESSA PERUSTUSLAIN VASTAISTA, ja myös nykyaiskaisten oikeus("valtio")periaatteiden vastaista!
 

Muistettakoon vaikka kiista vartiointifirmojen oikeudesta sakottaa parkkivirheistä. Ihan samaa porukkaa on taas asiaa ajamassakin.

 

HA: ” Lännen Median palkittu toimittaja Rebekka Härkönen joutui muuttamaan kotikaupungistaan pitkäkestoisen uhkailukampanjan vuoksi. Ylen niin ikään palkittu toimittaja Jessikka Aro on työskennellyt vuosia nettivainon kanssa kamppaillen.

Kohteeksi joutumista edesauttaa, jos on toimittaja, nainen ja kirjoittaa maahanmuuttoa edes sivuavista asioista tai Venäjästä. Vihakampanja saattaa silti saada alkunsa melkein mistä tahansa. ”

 

RK: Vihakampanjaa Venäjää vastaan (ja montaa muuta maata USA:ta myöten…) TEKEE HÖLYNPÖLYMEEDIA!!!!

NYT SEN OIKAISEMISTA VAADITAAN ”KRIMINALISOITAVAKSI”!!!!

 

HA: ” Osansa uhkailusta ovat saaneet niin lasten leluista kuin rockmusiikista kirjoittaneet toimittajat. Vainon ja uhkailun tavoitteena on hiljentää journalisteja ja rajoittaa heidän näkökulmiaan.

Journalistien kokemasta uhkailusta on puhuttu paljon. Keskustelu on arvokasta, mutta todellinen on-gelma on,että lainsäädäntö laahaa kaukana vallitsevan todellisuuden perässä. Tuoreena esimerkki-nä valtakunnansyyttäjä ei katsonut yleisen edun vaativan, että Rebekka Härkösen uhkailusta nostettaisiin syytteet ilman hänen omaa vaatimustaan. Viesti valtiolta siis on, että uhkailu on hyväksyttävää. ”

 

RK: Valtakunnansyyttäjä teki siinä oikein, koska asianomainen ei halunnut syytettä, eikä ollut myöskään kerännyt tutkintaa varten materiaalia, minkä hän yksin olisi voinut asianmukaisesti tehdä.

Härkösen jutut aiheesta olivat hyviä ja tarpeen tiedonvälityksen tasapainottamiseksi sinänsä epäolennaisen seikan suhteen, että asianomaiset olivat ulkomaalaisia ja islamia tunnustavia.

 

HA: Kahdenkeskisissä keskusteluissa päättäjät ovat yksimielisiä siitä, miten ensiarvoisen tärkeää sananvapauden turvaaminen on. Tekoja on toistaiseksi nähty vähemmän. Toimittajien vainoaminen on uhka sekä sananvapaudelle että myös demokratialle, puhumattakaan kohteiksi joutuneiden jour-nalistien elämästä.Siksi valtiovallan on muutettava suhdettaan vainoamiseen.Asian ymmärtämisessä ei ole mitään hankalaa. Euroopassa on jo useita esimerkkejä siitä mitä tapahtuu, kun vainoaminen ja vihan suoltaminen saavat ylivallan.

 

RK: Toimittajat vainoavat myös meitä tavallisia kansalaisia, poliitikkoja, toisia toimittajia, urheilijoita, ulkomaalaisia, milloin keitäkin - ja päätoimittajiensa käskystä!!!

Ja me "vainotaan sitten takaisin"!!!

Sitä ei pysty mikään laki estämään. Siitä joudutaan vain syvenevään vastakkainasettelun kierteeseen, jossa viranomaset on poikkeuksellisesti "kiinnitetty firmojen kantaan".
 

HA: Journalisteihin kohdistuva uhkailu on lisättävä lakiin rangaistuksen koventamisperusteeksi. Jos uhkailu ei olisi asianomistajarikos, esitutkinta voitaisiin käynnistää myös työnantajan tekemän rikos-ilmoituksen perusteella.Tämä antaisi työyhteisölle konkreettisen työkalun tilanteeseen puuttumiseksi.

 

RK: EI PIDÄ LISÄTÄ!!!!

Tarvittavat lakipykälät löytyvät. Uhkailun on säilyttävä asiaomistajarikoksena. Myös poliisit uhkaile-vat. Tästä ei ole kuin jokunan vuosi, kun nikä tahansa rikoksen VALMISTELU tuli Suomessa (varmaan viimeisenä maana maailmassa) rikoslakiin!

Tarvittavat kansalliset ja kansaonmväliset pykälät köytyvät myös terroristitioimittajien panemiseksi edesvastuuseen levittämästään ja väärentämästään haistapaskasta!!!

NE PITÄÄ VAIN OTTAA KÄYTTÖÖN!

 

HA: Sosiaalisen median alustat on säädettävä vastuuseen niiden kautta jaetuista vihasisällöistä.

EI AINAKAAN MEEDIOIDEN KRITIIKISTÄ, SAATANA!!!!

 

"Meedioilla"  on ALENTUNUT ”yksityisyydensuoja” (jonka piiriin tavallisen kansalaisen tavallinen valehtelu pääasiassa kuuluu)!

 

HA: Viranomaisille on myös turvattava riittävät resurssit näiden lakien valvomiseen.

 

RK: Sellaisia lakeja EI ole EIKÄ TUILE!

Tulee vähän muita lakeja… si ON JO!

 

HA: Valheiden ja vihan levittämisen sekä työtään tekevän ihmisen uhkailemisen on oltava rangaistavaa.

RK: Valehtelu ei ole työtä… EI AINAKAAN TUOSSA MIELESSÄ!!!

 

HA: Uhkailu ja vaino koskevat journalistien lisäksi monia muitakin ammattiryhmiä. Useimmiten kohteena on nainen.

 

RK: Se johtuu viime kädessä puoskaritieteestä!

Kun kansalainen ei saa oikeutta HÄN PUOLUSTAUTUU  ITSE, mihin hänellä on tällaisessa tapauksessa kansainvälisen oikeuden suoma oikeus – JOPA VELVOLLISUUS!

 

HA: Journalisteihin kohdistuva uhkailu kohdistuu suoraan kansalaisten oikeuteen saada tietoa. Näin se kohdistuu koko demokratiaamme.

 

RK: Hölynpölutoimittajien SUORITTAMA uhkailu on vaarallisempaa kuin heidän kokemansa!

LISÄKSI HE SAAVAT SIITÄ RIKOLLISTA RAHALLISTA HYÖTYÄ!

 

HA: Yhteiskunnallinen keskustelu ja tiedonvälitys on mahdotonta, jos seurauksena on viharyöppy omaan ja pahimmassa tapauksessa myös perheen ja lähipiirin niskaan.

 

RK: Meedia sen on vienyt niillä keinoin tapahtuvaksi!!!!

 

HA: Sosiaalisessa mediassa ja valesivustoilla vihaa kylväville on jo syntynyt oma yleisönsä, joka uskoo mieluummin sitä, joka huutaa äänekkäimmin.

Massachusetts Institute of Technologyn tutkimuksessa valheellista tietoa välittänyt twiitti jaettiin 70 prosenttia todennäköisemmin kuin totuutta välittänyt. Vastuu on siis meidän kaikkien. Valheellista tietoa ei pidä jakaa.

 

RK: MIT ON TERRORISTINEN HAISTAPASKANTIEDEOPISTO!!!!

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/06/v-2013-mit-luistaa-vastuustaan-gangsteritieteesta-ja-terrorismista

 

HA: Suuri vastuu on meillä journalisteilla. Meidän on kannettava vastuumme tiedonvälityksen oikeellisuudesta, faktojen tarkistamisesta ja virheiden suoraselkäisestä oikaisemisesta.

 

RK: NO MUTTA KUN TE SAATANAN NILVIÄISET ETTE KANNA SITÄ, VAN AINA VAAN VALEHTELETTE KUIN HARMAANTUNEET RUUNAT!!!”

 

HA: Journalismin tulevaisuus mietityttää alan opiskelijoita.

 

RK: He tekevätkin vielä käänteen…

 

HA: On menetys yhteiskunnalle, jos lahjakkaat nuoret journalistit päättävät hakeutua toisille aloille, kun mahdollisuus sylkykupiksi joutumisesta ei innosta.

Jos keksityt faktat voittavat journalismin eli tarkistetun tiedon, olemme vaarallisessa tilanteessa.

 

RK: NE TEKEVÄT JUURIIN HAISTOPASKANMEDIASSANNE KUTEN AAMUPASKASSA!!!

https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/aamulehden_lenin-museon_kgb-metodeineen-vaatii-tasmennysta-ollakseen-loukkamatonta-oiketa-historiaa/

 

HA: Vaarana ei ole niinkään se, että kaikki uskoisivat valheeseen vaan se, että pian kukaan ei usko enää mihinkään.

RK: NO MUTTA ONHAN ULKOMAINEN MEDIA: XINHUA, GAZPROM MEDIA, The Guardian, Al-Jazeera, RT News, Ural Times…

 

HA: Suomi on kauan ja syystäkin ylpeillyt hyvällä sijoituksellaan Toimittajat ilman rajoja -järjestön lehdistönvapautta mittaavassa indeksissä. Indeksi mittaa sitä, miten vapaasti ja ennalta estämättä journalistit voivat tehdä työtään. Se osoittaa, miten totuudenmukaista ja sensuroi- matonta tietoa kansalaiset saavat. Jos uhkailuun ja vainoon ei puututa, Suomen sijoitus putoaa edelleen.

Journalistien uhkailuun on tartuttava lainsäädännössä nopeasti. Kansalaisilla on oikeus saada heille kuuluva tieto.

Kirjoittaja on Suomen Journalistiliiton puheenjohtaja. ”

 

RK: TE (haistapaskanmeedia) olette KANSALAISEN TIEDONSAANNIN ESTE!!!

 

***

 

Kuka näistä on muka joku sananvapauden taidemokratian puolustaja?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005635531.html

 

Muita asiantuntevia blogikirjoituksia aiheesta:http://vekotin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253613-hoi-toimittajat-olette-ihmisia
 

Hoi toimittajat, olette ihmisiä

10.4.2018 17:17 Kyuu Eturautti

Jokaisesta maamme vastuullisesta mediasta on tänään saanut lukea päätoimittajien kannanoton toimittajien oikeusturvasta. Vetoomus on hyvä lukea ja sangen pätevä, mutta se syyllistyy samalla hyvin epätoivottavaan muurien rakentamiseen. Katsonpa asiaa kahdelta kantilta.

Julkista työtä?

Ensinnäkin tervetuloa maan pinnalle. Te toimittajat ette ole julkisen työn tekijöitä. Teette yksityistä työtä yksityiselle yritykselle. Työnne perimmäinen tarkoitus on tuottaa varallisuutta Sanoman, Alman, Ilkan sun muiden omistajille. Yle on vähän outolintu tässä paketissa toki, mutta kuten viime vuosien linjauksista huomataan,heidän suorituskriteerit ovat käytännössä identtiset kaupallisen median kans- sa. Te toimittajat ette ole työnne puolesta erityiasemassa. Olette erityisasemassa siksi että olette ihmisiä, jokainen meistä erilainen ja uniikki, kaunis ja kallisarvoinen.

Häirintä on väärin. Se on väärin netissä, se on väärin puhelimessa, kasvotusten, kaikkialla. Tiedän äärimmäisen syvän henkilökohtaisesti miltä se tuntuu.Sitä ei tule pehmoisesti ymmärtää eikä ohittaa olankohautuksella. Se on törkeää, traagista ja aiheuttaa sekä inhimillisiä että taloudellisia vahinkoja. Se on saatava kuriin. Päätoimittajien kertoma ongelma on todellinen eivätkä he sitä liioittele, korkeintaan vähättelevät.

Hypätkää veneeseen

Toivon ja pyydän, että toimittajat eivät lähde rakentamaan tässä itselleen muuria ja lobbaamaan mit-tatilauslainsäädäntöä. Vainoaminen,kiusaaminen,häiriköinti ja uhkaileminen ovat laaja someajan on- gelma jotka kohdistuvat aivan kehen tahansa jonka nimi sattuu syystä tai syyttä päätymään julkisuu-teen. Henkilö voi joutua hirveän kiusaamisen kohteeksi vaikka hän ei millään tavoin pyri julkisuuteen, kuten suruksemme olemme oppineet. Toimittajien esiin nostama huoli on aito, mutta se ei ole toimit-tajien vaan ihmisten ongelma. Toimittajat voivat joko muurata itsensä omaan torniinsa tai ymmärtää mikä mahdollisuus heillä on saada lisää soutajia veneeseen. Siten he voivat vain parantaa mahdollisuuksiaan saada lainsäädäntö vastaamaan tarvetta.

Nyt ei ole aika eristäytyä vaan yhdistyä.Toimittajat,ryhtykää taas lukemaan asiallisia palautteita, kes- kustelkaa lukijoiden kanssa, jakakaa sanaa ja kerätkää tarinoita. Päätoimittajat, antakaa toimittajil-lenne aikaa myös viestintään yleisön kanssa. Ja me muut: avatkaamme silmämme, lakatkaamme lukemasta tietojamme someputkesta ja ryhtykäämme kohtelemaan toisia ihmisiä kuten haluaisimme itseämmekin kohdeltavan.

...

Kyuu Eturautti

Tampere

Kokoomus "

 

***

 

Historiaa:

 

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/Message/95018

 

" HELSINGIN SANOMAT suuntautuu Suomen tieteen tuhoamiseen!

RK, 10/27/2002 1:23:38 AM, 95018

Helsigin sanomien "Tiede"-osato  on viimeisten parin vuoden ajan käyttänyt tätä tiede-sanaa sosio-biologiaksi kutsutun, hyönteistitelijä Edward O. Wilsonin lanseeraaman hölynpöly-yhteiskuntateorian synonyyminä. Teoria on saman "synnynnäiselle persoonallisuudelle" perustuvan ideologian variantti kuin Adolf Hitlerin rotuopit. Hesari on vaiennut kuin muuri siitä, että kaikki "todisteet" synnynnäiselle tiedolle, joita esimerkiksi Steven Pinker ja muut oavt esittäneet, on osoitettu vääriksi. Muu kuin sosiobiologistinen humanistinen tutkimus on leimattu hölynpölyksi.

Sen sijaan että oisivat osoittaneet oppinsa luonnontietellisin keinoin oikeaksi, sosiobiologistit ovat vaatineet, että MUIDEN olisi osoitettava kaikki keskennän rsitiriitaiset tuhannet spekulaatiot VÄÄRIKSI, ja muuten kysessä on muka _POLIITTINEN_ hyökkäys "tiedettä vastaan".

Pohjanoteeraus oli Sosiogiologia-sivu 26.10.02 ja sitä edellinen pohjanoteeraus oli Osmo Tammisa-lon arvostelu Wilsonin hölynpölykirjasta Konsilienssi (con-sci-lie-nce), joka voitaisiiin noin niinkuin lonkalta "sunmentaa" luovasti joko "valetiedon yhtenäisyydeksi" tai "tiedon valeyhtenäisyydeksi"...)

Sivun varsinainen sanoma on lainaus Wilsonilta sivun keskiöön sijoitetussa harvalla painetussa kuvatekstissä:

Wilson: "Fysiologiasta ja evoluutiosta kiinnostunut biologi käsittää, että itsetuntemusta säätelevät ja muokkaavat aivoissa hypothalamus ja limbinen järjestelmä. Niistä tulvivat tietoisuuteemme kaikki emootiot: viha, rakkaus, syyllisyys, pelko ja muut, joista filosofit etsivät intuitiivisia kriteereitä hyvälle ja pahalle.

Meidän täytyy välttämättä kysyä,miten syntyivät hypothalamus ja limbinen järjestelmä. Ne kehittyivät luonnonvalinnan kautta.

Tästä yksinkertaisesta biologisesta väittämästä lähtien on mahdollista selittää etiikka ja sitä pohtivat filosofit, ehkä jopa tieto-oppi ja ja tieto-oppineet, juuriaan myöten."

Wilsonin ensimmäisessä kappalessa ei ole oikeastaan sanaakaan totta: Ei ole mitenkän selvää, että nuo aivojen osat olivat jokin "itsetuntemuksen" (tietoisuuden?) ydin tai mekanismi, emootiot eivät ole "synnynnäistä tietoa", päin vastoin ne ovat osa _ehdollistumisen_ mekanismia, eivätkä filosofit etsi hyvälle ja pahalle "intuitiivisia kriteereitä" (SOSIOBIOLOGISTI"filosofeja" teitysti lukuun ottamatta!)

Toinen kappale on trivialitetti.

Ja kolmas kappale tieto-opin ja oppineidenkin "selittämisestä" on se haistapaskantieteen varsinai-nen ohjelmajulistus, jossa sosiobiologisti"tieteilijä" muka tietää kaikkein parhaiten, mitä kaikki MUUT "todella ajattelevat"...

http://www.helsinginsanomat.fi/arkisto/juttu.asp?id=20021026ER6

... "

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Risto Koivula

MITÄ WITTUA!!!!????

Hävyltä on katkaistu häntä, jos Dosentti Bäckmania ja Ilja janitskinia ruvetaan syyttämään "toimittaja" JESSI ARON VAINOSTA (jossakin MUKA LAILLISESSA TOUHUSSA!!!)!!!!

" Bäckman puolestaan on saanut syytteen Ylen toimittajan Jessikka Aron vainoamisesta ja törkeästä kunnianloukkauksesta. Aro on yhtenä asianomistajana myös Janitskiniin liittyvässä vyyhdissä. "

MITEN HELVETISSÄ JOTAKIN SELLAISTA VOI "LOUKATA"; JOTA EI OLE!!!???

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005690670.html

MV-lehden perustaja Ilja Janitskin ja dosentti Johan Bäckman päätyvät oikeuteen yhdessä, jos syytteitä Janitskinia vastaan nostetaan.
MV-lehden perustaja Ilja Janitskin ja Venäjä-yhteyksistään tunnettu dosentti Johan Bäckman saattavat vastata syytteisiin samassa oikeudenkäynnissä Helsingin käräjäoikeudessa kesäkuussa.

Tämän toteutuminen riippuu siitä, millaiseen ratkaisuun syyttäjä päätyy Janitskinin osalta. Syyttäjän on tehtävä Janitskinia koskeva syyte- tai syyttämättäjättämispäätös viimeistään ensi viikon torstaina, jolloin umpeutuu syytteen nostamisen määräpäivä.

Bäckmania vastaan syyte on jo nostettu. Oikeudenkäynnin käsittelypäiväksi on määrätty 13. kesäkuuta.

IS:n tietojen mukaan Janitskinin juttu aiotaan liittää samaan oikeudenkäyntiin, jos syytteitä häntä vastaan nostetaan. Tämä laajentaisi oikeudenkäyntiä huomattavasti, sillä MV-lehden vyyhti on suurempi kokonaisuus kuin Bäckmania koskevat syytteet yksinään.

Janitskin on paraikaa vangittuna epäiltynä MV-lehteen ja siinä julkaistuihin artikkeleihin liittyvistä rikoksista. Hänet luovutettiin huhtikuussa Suomeen Andorrasta, jossa hän on viime aikoina majaillut.

Epäiltyjä rikosnimikkeitä ovat törkeä kiihottaminen kansanryhmää vastaan, törkeä kunnianloukkaus, rahankeräysrikos, salassapitorikos, laiton uhkaus, tekijänoikeusrikokset ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

Bäckman puolestaan on saanut syytteen Ylen toimittajan Jessikka Aron vainoamisesta ja törkeästä kunnianloukkauksesta. Aro on yhtenä asianomistajana myös Janitskiniin liittyvässä vyyhdissä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005618793.html

Ilta-Sanomia julkaiseva Sanoma Media Finland Oy on yhtenä asianomistajana MV-lehteä koskevissa epäillyissä tekijänoikeusrikoksissa.

Sessi Aro at "work"...

https://www.youtube.com/watch?v=igOa1EXKzTI

Toimituksen poiminnat